úterý 2. září 2008

Poslední noc ve Vancouveru

jojo, už je to tady... naposledy sedíme na střeše a pozorujeme noční Vancouver.
Tak zamáčknout slzu a vyrazit :) Jen bych poupravil včerejší větu, že to dneska bude stát za to... nebude :) Jsme unavený. Ale zítra než vyrazíme, tak skákneme do knihovny a napíšeme vám krásnej příspěvek na rozloučenou... no a na dlouhou dobu to zřejmě taky bude příspěvek poslední.
Takže snad jen na co se můžete těšit. Naše pracovní tempo kleslo už tak hluboko, že jsme byli označeni za nejlínější natěrače co kdy existovali. A druhá věc a to mnohem podstatnější je ta, že náš Varel/Zdenál/Mánička/Mamlas se ode dneška zařadil do kategorie "nespolehlivý vůz" a po ujetí celkem slušných patnácti kilometrů začíná zlobit :)
Mějte se krásně, MaV

naše autíčko ze střechy

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar,
zdravíme ze Švýcarska a přejeme Vám pořádnou, nádhernou a hlavně zaslouženou dovolenou. Koukejte si to cestovaní pořádně užít a ať vás smrkoň moc nezlobí.

Štěpán a Ája

Anonymní řekl(a)...

Cau kluci!!! posilame pozdrav z Bostonu, dneska jsme dorazili, za chvili jdeme do mesta. Vcera skoncila bazenova sezona, takze jsme mohli konecne vyrazit na cestovani-samozrejme taky zaslouzeny:) jedeme jeste do NY a Philadelphie. Kam vyrazite vy? mejte se, Petr+Sylva:)

Anonymní řekl(a)...

Dia:
Hodně štěstí s Máňou a ať za tu 15 přidáte "alespoň" dvě 0. Doufám, že o Vás ještě uslyšíme - no teda, že se ještě dočteme :-)!!!

Anonymní řekl(a)...

Ahojky kluci, pěkně si užívejte a Máničku i sebe opatrujte! Ať vám taky vyjde počasí. Pá tetička

blondynanacestach řekl(a)...

nazdarek kluci, tak si to zaslouzeny cestovani super uzijte:)
uz se na vas tesime:)

Anonymní řekl(a)...

helou bojz. hodne zdaru na cestach. kdyby se vam neco porouchalo, tak at mate stesti, ze pujde zrovna kolem nejaky "odbornik":-))
a krome jelenu bacha i na medvedy
http://www.vseborec.cz/data/images/1508-c96b235cad48b02f716623c6c5c1ae35/big_prepaden_medvedem.jpg
HS alias GJ