sobota 16. srpna 2008

Kajak.. to je věc :)

Přátelé, kamarádi,
předem našeho dnešního blogu se omlouváme za absenci blogu včerejšího. Jsme si chyby vědomi, ovšem na naši obranu uvádíme, že se nám včera signál, ač jsme se snažili sebevíc, ulovit prostě nepodařilo. Na střeše, pod střechou, vedle střechy, nikde...
Ale včera se beztak nedělo nic zásadního, takže jste o nic nepřišli... což by se už ovšem o dnešku říct nedalo. Jen na úvod bych rád poznamenal, že noci jsou tu chladné :) proč to píšu? Páč se nám posrala klimatizace a jede jenom v noci (což si ovšem vynahrazuje dvojnásobným chladícím efektem) což ve svém důsledku znamená asi tolik, že zatímco ve dne se v našem proskleném pokoji nedá vydržet, jelikož se z něj stává skleník, tak v noci se v našm proskleném pokoji taky nedá vydržet, páč teplota klesá hluboko pod bod mrazu. No prostě taková nenásilná simulace pouštního prostředí. No ale to jen tak na okraj... a ted už ke kajakování :)
Včera večer dorazil do našeho mrazáku Rich, přespal u nás a ráno (brzo ráno) jsme vyrazili (velmi brzo ráno) do severního Vancouveru do zátoky Deep Cove. Asi takhle... nikde nikdo, zvedala se ranní mlha, kolem nás hory a my jsme si kajakovali a kajakovali...sem tam proskočil tuleň (no to kecám, ale jednoho jsme viděli), no prostě vynikající. Nemá cenu to dál popisovat, myslim, že bude nejlepší dát sem fotky... no ale až v pondělí, páč zatím je má Rich na svým podvodním foťáku. Naše nepodvodní foťáky jsme pro jistotu radši nebrali :)
My jsme si s Vaňousem ještě koupili trička na památku tohohle skvělýho zážitku. Bohužel jsme ve slevovym koši našli pouze velikosti S, čili jsou nám malinkato těsný :)
Zbytek dne jsme proleželi na pláži a večer mrkli do města, což bylo rovněž geniálně geniální.
Zítra vyrážíme na celodenní výlet do hor, tak fofrem do postýlky sbírat síly.
Z Vancouveru zdraví kajakáři MaV.

aspoň jedna :) jen pro jistotu uvádím, že se jedná o fotku z večerní procházky městem, nikoliv o fotku z ranního kajaku :)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak k tomu není co dodat a už se těšíme na foto at se vám vydaří i hory mamča Van

Anonymní řekl(a)...

Zdravím,
už se moc těšíme na foto. To muselo být super :-(. Světoběžníky pozdravují ježečci