středa 6. srpna 2008

Prcek hledá hadici :)

strašně dlouho už přemýšlím, jak vás dneska všechny oslovit, takže to udělám... nijak :)
dnešek by se dal s celkem velkým přehledem vyhlásit jako nejzábavnější, nejvtipnější... atd. den našeho natěračského pobytu. Skoro bych se nebál říct, že jsme se smáli, až jsme se za břicha popadali :) A jak to všechno vzniklo? Sedíme si u obídku (teď mě napadá, že až to popíšu, tak to zřejmě zase tak vtipně nevyzní... ale co) a během obvyklého tématu, a sice pomlouvání prcka, se dostaneme k tomu, že se mu opět rozbil powerwasher a tentokráte z důvodu, že nemůže najít hadici... hmm... prcek nemůže najít hadici... hadici... hadici? Svojí hadici? Jasně infantilní humor, ale ten Omara vždycky pobaví... Prcek nemůže najít svoji hadici? :) mnoo a z pozvolného pohihňávání a opakování že prcek nemůže najít svojí hadici a významných pohledů do partií mezi nohy se Omar dostal do fáze nazvané záchvat smíchu, což do stejné fáze dostalo i nás ostatní... A představte si, že tahle zábava nám v různých podobách vydržela asi dvacet minut :) když smích pozvolna utichnul, zavolal prcek Richovi a oznámil mu, že dneska nepřijede, páč si jede vypůjčit hadici... no a teď jsme přesně ve fázi, která se velice těžko popisuje... jen výbuchy smíchu, křeče do břicha atd. (mimochodem, telefonijícího Riche nevyjímaje...) a chudák nicnetušící prcek na drátě :)
A teď mě tak napadá, že jestli jste se ani trošku nezasmáli, tak to rozhodně není tím, že bych to blbě popsal, ale že vůbec nemáte bujnou fantazii.
A pokračujeme v krasojízdě. Dneska jsme měli na pracovišti návštěvu. Dorazila Darča z Čech a přivezla nám sýr na naší velkolepou českou smažák párty na střeše :) Díky Darčo :) Povídali jsme, vyprávěli a mimojiné jsme se taky chtěli pochlubit, že jsme Omara naučili pár českých slovíček a výrazů a vyzvali jsme ho ať se projeví. Všechno utichlo, pohledy Darčy a Omara se střetly, Omar se nadechnul a s krásným českouruguayským přízvukem poslal Darču do prdele :) V zápětí chtěl navázat větou začínající slovem "Vykuř... " ale to už jsme ho radši zastavili... pana profesora :)
VO:
Tak o hledání a vypujčení prckovi hadice by se dalo psát dlouho,ale já bych ještě zmínil, že teď děláme u hrozně milejch lidí. Dneska mi paní domu ráno ukázala, kde máme namíchanou limonádu, plechovky a nanuky v lednici a že si je tam můžem kdykoliv vzít:-)A aby to nebylo málo, tak na konci dne sme dostali meloun, ananas a borůvky:-)
Teď k dotazům z diskuze.Olympiádu bohužel sledovat asi nebudem. Za prvé kvůli časovýmu posunu, když se bude něco v Číně dít, tak my budem chrápat nebo v práci a za druhý vlastně nemáme ani televizi:-) K tomu že nás může prcek pozorovat. Tak to nehrozí. Zjistili sme, že teď dělá kulový. Chrápe do 11, je pořád doma nebo nám říká, že nakupuje barvy, ale teď sme jediný kdo pro něj dělá a stejně někdy čekáme na barvu 2 dny až tejden, takže asi pořád hledá tu hadici:-)))
Adios, MaV

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ale jo, bolo to usmevne:)
pekny den :) baru

Anonymní řekl(a)...

cau panové, mel bych na vas nekolik dotazu :-) pokud by jste chteli o neco malo se podelit tak mi pisnete :-) pavel.nesetril@email.cz ani nevite jak vam budu vdecny kdyz vas budu moct vyzpovidat :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to si dovedu představit Hlavně našeho Toma taky naučte Omara nějaké slušné slovo tak si užívejte mamča