středa 18. června 2008

Chinatown

Tak pár postřehů o Chinatown. Je to malá část města, kde je asi největší koncentrace socek a bezdomovců. Tolik sem jich pohromadě nikdy neviděl. Hlavák v Praze je proti tomu soubor lidovejch písní a tanců. Na jedný dlouhý hlavní ulici polehává a žebrá tak 500 bezdomovců s nákupníma košíkama plnýma harampádí, který tam prodávaj. Sem zvědavej kam je před olympiádou ukliděj. Máme na okraji hostel, ale už se stěhujem o pěknejch pár ulic dál. Aspoň víme kam v noci nechodit, ale jinak nám říkali, že je Vancouver nejbezpečnější město tak se neboj mami:-)

2 komentáře:

DaB řekl(a)...

Michale, měli jsme strach kam jste se to až dostali. Není to ale tak hrozné, jste pořád na padesáté rovnoběžce jako Hradec. Dál se ale na sever nepouštějte, nejsou to žádný plyšáci.Ať Vám všechno vyjde a opatrujte se. Zdraví BaD

bilbo řekl(a)...

zdar cestovatelé a potencionální bezdomovci:) vy ste se tady vůbec nic nenaučili! koukejte jim to pivko v belíku vylejt na hlavu a kupte si pípu a votevřete si hospodu! to budete v balíku až kanaďani uvidí pivko s pěnou!A nedělejte tam vostudu!:-)))
PS:doufám že už jste si vzali něco na památku z místní kyblíkový hospůdky.....