pondělí 23. června 2008

No tak teda ten první pracovní den...

Čau naše milé čtenářstvo,
tak jsou z nás zaměstnanci College Pro Painters... otázkou je na jak dlouho :) S Vaňousem jsme se shodli na tom, že to tady bylo lepší když jsme nepracovali :) Ne snad že by nás práce netěšila, to v žádným případě, vždyť nás přece znáte... ale stejně :)
No hlavní o co tu běží je to, že zatim makáme za minimální mzdu a lezeme po strašně obrovitánských žebříkách a dneska jsme zjistili, že máme asi strach z vejšek... takže zejtra ráno jdeme za našim čínskym bossem a dáme řeč na téma zvednutí platu :) Mimochodem ten šéf asi není z Číny, ale tam odněkuď... no jako by to nebylo jedno, že? :) Teď měl Vaňous konstruktivní připomínku. On narozdíl ode mě nemá strach z vejšky, on má strach, že z tý vejšky spadne.
O tom, že je to tady ve skutečnosti dál než se na mapě zdá jsem vám už psal a několikrát jsme se o tom už přesvědčili i my. Přesto jsme si na ranní jízdu do práce nechali dvacet minut, páč na mapě to byl kousek :) Jeli jsme to třičtvrtě hodiny. Jestli jsme stihli dojet včas si bystrý čtenář domyslí sám... (pro nebystrého čtenáře podotýkám že nestihli).
Dnešní jedinou pozitivní zprávou je to, že se nám usilovným šroubováním podařilo přehodit Vaňousovu přehazku o kolečko výš, takže zítra to do práce stihneme snad vo fous rychlejc.
Fotky dneska a asi pěkně dlouho žádný nebudou :)
I když zítra se vám možná vyfotíme v našich bílých natěračských úborech a kdo uhodne jakou populární chlapeckou skupinu připomínáme, tak vyhraje kanadskej suvenýr :)
Sportu zdar (cyklistice zvláště)

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Nazdar,
tak jsem konečně narazil na váš blog. Už jsem se divil, proč tak dlouho nepíšete...
Vypada to tam fakt slušně. Docela vám tu zavidíme... nejraději bychom taky zase nekam vyrazili, ale ted budem nejspis rok v kuse makat :-(
tak si to tam uzijte a s praci to neprehanejte... stejne pak uz budete pracovat do konce zivota

Mejte se

Stepan

klarys řekl(a)...

Ahoooooj,
no, byl to boj, ale jsem tu!!!!
Příště zvolte trochu těžší adresu, aby Vám to tady každý neočumoval:-)))
Teď už se sem budu chodit dívat pravidelně (samozřejmě v pracovní době), je tu docela sranda!:-)
Hlavně, že se máte fajn, ať to vydrží...
pa,pa

DaB řekl(a)...

Ahoj! Je vidět, že máte všechno pod kontrolou. Určitě i ten plat vám zvedne až k němu zítra příjdete v pracovních oblečkách.
Jestli natíráte barák zvenku, tak to může být dobrá práce na zdravém vzduchu (až na tu vejšku). Na to by mohl dát taky nějaký příplatek.
Nezamažte si oblečky,v případě můžete nastoupit i v pekárně. BaD

teticka řekl(a)...

Kluci jste nesmírně šikovní! Když už umíte opravit (teda skoro) přehazovačku, mohli byste si otevřít opravnu :) Samozřejmě, pokud by vás už natírání nebavilo :-) Jinak se mějte bezvadně a už se těším na vaše bělostné kostýmy. Pá

Lůca řekl(a)...

Chci fotku v painting dressech a fotku, jak jses malej na 3/4 kole ;-)! Lů

monča řekl(a)...

Ahojda,
nevím sice jak vysoko až lezete, ale předpokládám, že to bude dosti vysoko, tak si prostě u šéfa řekněte o plat úměrný té výšce, kterou musíte každý den zdolat + příplatky za ohrožení života. A když to nepůjde,tak tohle určitě není jediná práce,která se tam dá najít,tak najdete snad NĚCO LEPŠÍHO.Mějte se fajn, už se těším na fotky:)

Starosta/Geg řekl(a)...

tipuju to na backstreety.. ale to byste meli byt nahore bez. Pak byste se ale mohli dat na trosku vynosnejsi business,kdyz budete tak hot.. :)
zlomte vaz!