pátek 20. června 2008

Máme práci...

A jsou z nás natěrači :)
Do konce srpna jsme se uvázali jednomu Číňanovi na natíraní baráčku... dokonce to vypadá, že to bude dobře placený, tak uvidíme. Je to v celkem luxusní čtvrti, tak snad tam budou i štědrý lidi :) Ovšem slovo uvázali bych doporučoval brát s rezervou... kdyby nás to přestalo bavit, tak prostě skončíme a basta :) teda aspoň doufám že to tak funguje :)
Jinak naše přijímání do zaměstnání probíhalo v lehce humornym duchu (aspoň z naši strany)... Dotaz : Už jste někdy lezli po žebříku??? Odpověď Ano... Fakt? A mohli byste mi to ukázat? Jasně... Tak jsem vylezl já, pak vylezl Vaňous a když jsme oba stáli dole, tak náš chlebodárce jenom prohodil, že lezeme celkem rychle... :) ale hlavně si myslim, že to co on musí natírat ze žebříku my stejně zvládneme ze země, takže ani nikam lízt nebudeme... taky tady funguje něco jako painters dress code, čili všichni natěrači musí nosit bílý kalhoty, bílý triko a nějaký speciální boty s ocelovou špičkou... asi aby nám to při natárání slušelo. Takže si to zítra jdeme koupit a první den na to buedme zpětně pracně vydělávat... ach jo :) (teda aspoň doufám že jen jeden den)
Co se místní chudinské čtvrti týče, tak jsme si opět prožili pár krásnejch zážitků... o nich vás ale zítra poinformuje náš stálý zpravodaj z Chinatownu Vaňous :)
No jinak wifina si dělá co chce... takže chvíli šlape, chvíli ne... takže možná opět budu muset vymyslet nějakej záludnej fígl na místního Asiata :)
Taky se snažíme koupit levný kola, ale zatím se nějak nedaří... snad to časem klapne. Doprava je tu pomalá a drahá a kolo by nám dost pomohlo.
Zítra možná vyrazáme na nějakej výlet do hor, takže se večer můžete těšit na fotky.
No a páč jsme dostali práci, tak jsme to museli trošku zapít... takže se omlouvám za překlepy, hrubky, nesmysly a podobně.
Teď už padám do postýlky a přeju vám dobrou noc (i když vám asi dobré ráno).

3 komentáře:

Mikymáma řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Mikymáma řekl(a)...

Ahoj natěrači,
nezapomeňte na odbory :-). Hele, jak vy to děláte, po hospodách chodíte, na výlet se chystáte a ještě nemáte ani dolar z výplaty....Při natírání se nic nestrká do pusy!!! (Mišo!)

Natěrači všech zemí, spojte se!


Jo, a ať není celý Vancouver pomalován:

"Zahrádkaři Kersku"!


M+T

P.S. Píšu to podruhý, omylem jsem první komentář smazala.

monča řekl(a)...

Nazdárek,
tak to je supr, že máte práci:)Ale jo, docela si vás dva dovedu představit, jak natíráte:)Kolik je tam tak stupňů?Doufám, že příjemně. Ať to jde na žebříku a natírejte jen to, co máte a dle pokynů vašeho pána:))Opatrujte se, užívejte, těsím se na další příspěvky a fotky.Ahojda.