středa 16. července 2008

Hokej :)

Čusan,
tak jsme právě dorazili domů z našeho večerního hokejíčku, takže dneska jenom v rychlosti, pak fofrem sprška a rychle do postýlky. V práci dneska pohodička, trhli jsme rekord v délce pauzy na oběd, skoro dokončili baráček, vydělali si nějaký penízky a pak jsme rovnou jeli k Richovi. Tam nám paní Richová uvařila výbornou večeři (nějaká spešl rybička, hovězí nudličky a rýže) a vyrazili jsme na hokejíček... No a já letim do spršky a samotnej hokejovej zážitek bude v dnešním krátkym Vaňousově okýnku :)

Tak já dneska jen krátce. Byli sme v areálu UBC, což je zkratka University of British Columbia. Je to tam takovy malý mčsto pro 30 tisíc studentů. Kolem pul devátý jsme dorazili na zimák, kterej má 2 hřiště, pučili si brusle, který byli opravdu suprový a necejtil sem, že je mám na noze. Ne jak ty moje 10 kilový a taky helmu. Na mě bohužel zbyla helma s mřížkou, takže sem viděl kulový:-) Funguje to takovým způsobem, že tam může přijít kdo chce a dělat si co chce. Střílet, bruslit, třeba i číst noviny:-) Bylo tam asi 15 borců, většinou plně vyzbrojených a pálili to o 106. My když sme vyjeli, tak to zezačátku vypadalo jako z filmu Kokosy na sněhu, ale pak sme se rozjezdili a bylo všechno dobrý. Parádně sme si zajezdili, zastříleli, já sem trochu školil Riche v práci holí a kličkování, asi jako mě táta v zimě na Stříbrňáku:-), a za to sem dostal lehkou svižnou přes palec a protože sme s Mikym jediný neměli rukavice, tak to trochu bolelo. Takže zejtra natírám levou rukou:-) Mikyho to začlo dokonce tak bavit, že jezdil dál, i když už jezdila rolba, což se evidentně nelíbilo rolbařoj a začal na něj troubit, ať už vypadne:-)

Jinak polde posledních zpráv, který jsme se právě dozvěděli by snad to bydlení mělo ještě na srpen dopadnout, takže ty vaše katastrofický scénáře se zasnoubením s naší krásnou paní domácí by snad mohly zůstat jen v oblasti teorie :) Ale i tak díky za ně :)
Takže dneska jen tak zlehka a jde se spinkat, máme toho celkem dost :) Na závěr jedna hokejová fotečka a hurá do pelíšku :) Mějte se, MaV

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dia:
Blahopřeji k večeři. Pěkný hokejový team :-)

Anonymní řekl(a)...

Čus,
tak koukám, že zimní sporty ve Vancouveru nechybí ani v létě:-). Jaktože jste zase nehráli zápas ČR-zbytek světa?;-) Z Vaňouse se stává ostřílený sportovní komentátor, tak by měl víc o čem psát:-). Držím palce s bydlením, ať vás vyhoděj co nejpozdějc:-). Kdyžtak můj byt je prozatím volnej;-)

Mějte se,
Barty

Mikymáma řekl(a)...

Chybí popis situace, která vyžadovala nasprejovat boty na modro! To se pak jednomu honí v hlavě tisíc myšlenek a konstrukcí, co to mohlo být. Neladili s barákem, s tebou, chtěl si splynout s okolím anebo chtěls udělat dojem, že jsou nový?
Tak prosím doplnit a příště nenechat čtenářstvu tak volné pole pro rozvíjení různých teorií :)