pátek 25. července 2008

Výplatička :)

stála za to, dámy a pánové. Byli jsme celej den na prcka nastartovaný jak mu vmetem do ksichtu jak nás málo platí, že neplatí včas, že jsme dělali víc hodin atd... No a když nám dal šek, tak se nám na tváři vyloudil velice milý úsměv a prcek byl najednou velkej kamarád.
Výplatou jsme byli, že to tak řeknu, skoro až zaskočeni... samozřejmě příjemně :) Nebudu tady házet částky, ale jak říkám... malování baráků se konečně vyplatilo. A doufáme, že teď už bude jen líp a líp :)
Jinak co se dnešního pracovního dne týče, tak se nesl ve znamení rozbíjení... Richovi se rozbilo auto, já jsem si rozbil kolo (přičemž původní záměr byl naprosto opačný - opravit ho) a Vaňous rozbil sprejovací mašinu :) Jojo, holt když se manažer přes okna pustí do sprejování, nekončívá to většinou dobře :) Ale nutno dodat, že jsme kluci šikovný a sprej se nám podařilo opravit... jakým způsobem bych nechal vylíčit Vaňouse v jeho okýnku :)
VO:
Tak na konci pracovní doby se mě trochu sekla mašina. Ani po vyčištění všech různejch hadiček a dokonce ani po mikyho bušení kamenem nenaskočila. Až když sme to už skoro vzdali a začli do ní všichni tři najednou mlátit, tak se potvrdilo známý pravidlo, když to nejde silou( kamenem) tak to jde ještě větší silou:-) Sice jsme vypadali jako banda neandrtálců, co mlátěj do kokosu jak hluchý do vrat, ale sprejovací mašinka už zase frčí a já se radši zase vrátim ke svým okýnkům:-)
Na zítra chystáme bazének, sauničku, vířivku... no prostě relax :) no a v neděli se konečně vypravíme na výlet do Horseshoe bay (což máme v plánu už přes dva týdny, ale teď už to snad klapne) takže snad budou i nějaký další fotečky.
Mějte se, tě péro MaV

Žádné komentáře: