úterý 15. července 2008

Kde budeme bydlet?

Zdravím pravidelné čtenáře, našeho dnes už velmi populárního deníku :)
Zrovna jsem vylezl ze sprchy, smyl jsem barvu z nohou a jdu vám sdělit pár čerstvých informací. Začal bych asi tím, že jsme dneska povečeřeli gurmánskou specialitu Vestfálské nudličky... byla to neskutečná dobrota. V podstatě to teda bylo to co obvykle, ale řekli jsme si, že v zájmu toho, abysme každej den nejedli to samý, tak budeme aspoň měnit názvy.
Na baráčku jsme si dneska odkroutili poctivou desítku a s pocitem dobře odvedené práce (a hlavně s pocitem dobře vydělaných peněz) jsme dorazili domů... tam nás ovšem čekalo nemilé překvápko. Asi před týdnem se odsud musel vystěhovat náš bejvalej soused. Jednalo se o malej střet zájmů s paní domu. Zatímco ona chtěla aby platil nájem, tak on platit nechtěl. Takže ho vykopla :) Až doposud sranda :) Jenže jeho to nějak vytočilo nebo co a šel jí naprášit na úřady, že tady nemá požární jističe atd. No a tak nám dneska viselo na dveřích, že se z rozhodnutí města Vancouveru se náš krásnej domov uzavírá a že se musí všichni nájemníci do 31.7. vystěhovat... paráda. Nicméně naše nájemkyně slíbila, že se za nás bude bít do poslední chvíle. Nechtělo by se nám přijít o střechu (a teď myslím jak o střechu nad hlavou tak i o střechu s výhledem). Ve čtvrtek budeme vědět víc, čili v pátek budete vědět víc i vy :)
Mimochodem Rich nám dneska v polední pauzičce (která se neustále prodlužuje) vyprávěl zajímavej příběh o debilitě jejich jižních sousedů. Jak všichni víme, tak Amíci nemaj moc ponětí o tom, co se děje za jejich hranicema... a to nejen v Evrope (pokud teda vědí co to Evropa je) ale i v sousedních státecj. Prej je to prostě nezajímá. Čili o Kanadě prej panuje všeobecný povědomí, že místní lidi žijí v iglu a podobně. A proto před nedávnem uspořádali v Americe Kanaďani veřejnou sbírku na obnovu jejich národního shromáždění. Amíkům tvrdili, že je postavenej ze sněhu a díky americkejm továrnám, který mají neblahej vliv na kvalitu životního prostředí jim jejich parlament taje... A prej se vybralo celkem dost peněz :) Je to někde na youtube, tak zkusim vyhledat :)
Vaňousovo okýnko:
Vaňous dneska okýnko psát nebude, takže se musím prásknou sám. Nasprejoval jsem si boty na modro... ovšem nutno dodat, že situace to vyžadovala :)
No a to bude pro dnešek asi všechno a já půjdu do pelíšku načerpat síly na zítřajší směnu a na večerní hokejíček :) Vezmeme foťák, takže sem pak hodíme nějaký fotky.
Děkujeme všem za příspěvky, děláte nám radost. Vždycky si to rádi přečteme a proto piště, pište, pište :)
Mějte se hezky, MiVa

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dia:
Přeju Vám ať Vám střecha zůstane,a zítra potkáte kouzelnýho dědečka a ten Vám splní každýmu jedno přání! Pozor "jedno"!

Mikymáma řekl(a)...

Tak doufám, že paní domácí ten boj vyhraje. A když ne, tak je ještě dost času na vymyšlení dalšího postupu. Jen tak narychlo mě napadá třeba:

1) Může si vás najmout na natření baráku.
2) Může vás označit za soukromou návštěvu.
3) Může vás vydávat za ztracené syny (nevím, kolik jí je).
4) Může vás adoptovat.
5) Jeden z vás se obětuje a zasnoubí se s ní (si můžete hodit korunou).

Takže nemám strach, určitě to dobře dopadne! Možností je! Jen na ně přijít :-)

Anonymní řekl(a)...

Ahojky kluci. Teda zase hledat bydlení vám nezávidím (všechno ostatní jo :-)
Co se týká možností, co napsala Hanka - soukromá návštěva je asi nejlepší! Ale rohzhodnutí je na vás. Tady se nic novýho nestalo, jen včera spadlo nějaký malý letadlo na letišti. U hokeje se nezraňte, ať můžete pracovat.
Pá a užívejte si.
Tetička

Anonymní řekl(a)...

Ahojky, doufám, že se vám to bydlenínějak vyřeší...
Ještě bych chtěla dodat, že tady máme taky docela "veselo"...k tomu letadlu, co spadlo: přiletěl tam vrtulník, přistál na louce, pilot byl na místě mrtvý, tak se zase vznesli, popoletěli pár metrů a znovu přistáli....objevili na stromě oběšeného chlapa...
pa,pa, Klarys