sobota 12. července 2008

Sobotní pohodička a natěračská inovace

Přátelé,
dneska byl pohodovej den, na devátou jsme dorazili do práce, odmakali jsme si tam pár hodin a nebýt mýho menšího omylu, mohlo všechno proběhnout naprosto hladce. Vymyslel jsem totiž novou techniku natírání podlahy. Postup vypadá asi následovně:
1) Vezmete belík s barvou a donesete ho na místo určení
2) Tady přichází moje inovace - zatímco dle starého zaběhnutého postupu se namáčí váleček do belíku a natírá se, tak dle mého postupu se belík vezme a jeho obsah se vyleje na zem
3) Dlouhými táhlými pohyby se válcem na násadě roztírá do všech stran, aby se dosáhlo rovnoměrného pokrytí
Tímto se dosahuje maximálních výsledku a neuvěřitelné časové úspory.
Pakliže se vám ovšem stane to co mě, a sice že už v bode jedna to poserete a na místo určení přinesete belík s blbou barvou, tak jste v prdeli a jste nuceni přistoupit k bodu 4. a 5. (nemluvě o tom, že časové úspory a maximálních výsledklů se pochopitelně nedosahuje)
4) počkáte až blbá barva uschne
5) opakujete bod 1. - 3. s barvou správnou
v případe potřeby se body 4. a 5. opakují tak dlouho než člověk přinese tu skutečne správnou barvu (to už se mi pochopitelne nestalo... protože mi tu správnou přinesl Vaňous - díky Vaňousi).
No jinak bylo dneska neskutečný vedro a protože jsme makali jen šest hodin, tak jsme měli odpolko spoustu času a šli jsme se vyvalit na pláž. Tam jsme oba usnuli, spálili si břicha a jeli domů. Tím pádem Vaňous kompletně dokončil proces popálení svého těla a teď nastává odobí čekání a nervozity jestli zhnědne nebo se sloupe :)
Dneska vám sem hodíme dvě fotečky. Vyfotili jsme si náš nateračskej baráček (abyste měli představu co tady vlastne provádíme a jaký budovy zkrášlujeme), čili tahle fotka bude pro všechny. No a pak jeden bonus na závěr slíbenej našemu druhýmu marodovi (ano Barty, jsi to ty) :)
Takže se všichni mějte krásně, my si půjdeme na střechu vypít zasloužený pivečko a zítra si budeme užívat den absolutního volna a nicnedělání :)
Z Vancouveru jako obvykle, Havaň a Mikeš (mimochodem zavedli jsme novej projekt a každej den se snažíme podepsat jinak... proto ty naše blbý jména) :)
Naše práce (předtím to byl takovej škaredej voprejskanej barák) :)
Pro maroda :) Myslíme na tebe.
Mimochodem, použili jsme pár plechovek za naší skládky na balkóně, každá je zálohovaná 20 ti centama. Těšim se až to půjdeme vrátit :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak ahoj sbírku máte pěknou jen aby jste to unesli až to budete vracet náš Tom už nestávkuje za mzdu páč se oholil natíráte to pěkně ale už žádný zlepšovák budte rádi že máte práci to je vtip tak si užívejte sluníčko Tome bacha na spálení a dfnes odpočívejte pa mamča Hanča a táta

Mikymáma řekl(a)...

Tak na kolik asi přijde ta omylem spotřebovaná barva? Až to prcek zjistí, tak ti ji dá k úhradě :-)))

Nemáte někde poblíž rybí trh? Ryby by měly být levný, ne? Vzpomeň si na Barcelonu, levný a hned hotový.

><(((°> ><(((°> ><(((°> ><(((°>

Ten baráček nevypadá špatně, je moc hezky natřenej :-) Hele, vy si hrajete s balonem v pracovní době?
A režim pracovního dne nemá chybu...:-))

Natěračům zdar, syté barvy a neopelichané štětky!

P.S. Jelene, my víme všechno, nás už nic nemůže překvapit, tak se nestyď a napiš co víš. Prej se jako správnej Sparťan nemáš bát! (řekl Mikytáta)

Anonymní řekl(a)...

Nazdar chlapi,

trochu se zpožděním, ale přece jsem se dostal zase na internet a prohlíd jsem si fotku s pozdravem specialně pro mě:-). Fakt moc hezký, díky:-))). Už se těším až si spolu pár takovejch pivek dáme, jak to zatím vypadá, až se vrátíte, tak akorát budu snad zase moct zajít na pár točenejch:-). Zatím nemůžu (a to mi Štěpán jedno přines z Danupu až k posteli;-).

Tak se mějte a užívejte si slunce a koupání, tady chčije a chčije:-)
Barty