úterý 29. července 2008

A jednoho dne začalo pršet...

... a nepřestalo 4 měsíce :) Takhle to říkal Forrest Gump, ale to se nám snad nestane.. doufáme :) I když tady jeden nikdy neví. Zatím jsme tady zažívali jenom nádherný počasí, ale všichni nám říkali, že se to ze dne na den může totálně změnit. A taky jo :) Včera opalovačka při práci a dneska deset stupňů, vítr a neskutečnej déšť. Zažili jsme různé druhy deště. Kousavý bodavý déšť, těžký s tlustými kapkami. Déšť, který létal z boku. A někdy to vypadalo, jako by pršelo zespoda nahoru (jasně, taky Forrest Gump) :) čili teď čekáme až se to teda jaksi ze dne na den zase změní zpátky. Ovšem díval jsem se na předpověď a zatímco jedna říkala, slunečno 25 stupňů, tak druhá déšť, 15 stupňů. Typický odporný alibismus.
No jinak jsme tady vypozorovali určitou podobnost mezi náma a místníma sockama. Když prší, tak my nenatíráme. Když prší, tak oni nežebraj... čili ani jedni z nás nechodí do práce.
My jsme tam teda dneska jeli, ale po pár hodinách jsme to úplně promočený zabalili a jeli zpátky Takže bomba vejlet, doporučuju. Půl hodiny na sebe nechte pršet na kole, pak tři hodiny na žebříku a pak zase půl hodiny na kole. Pak přijeďte domů a usněte :)
Nicméně... pracujeme teď u dvou velice milých a hodných stařenek (jen ještě úplně přesně nevíme, jestli jsou to sestry nebo lesby). Dneska jsme jako odměnu za totální pracovní nasazení v dešti dostali hroznové víno. Je teda pravda, že když vykoukli z okna ven, snažil jsem se dělat že je nevidim a úporně jsem předstíral, jak hrozná je mi zima a co teprve ten strašný a šílený déšť... no vida a víno bylo na světě. (snad bude zítra zase pršet - předstírání že v tom horku se nedá pracovat totiž tolik nazabírá :)
Takže asi tak. Teď si půjdeme vyprat a pak opět navštívíme naše oblíbené čínské relaxační centrum.
Mějte se všichni krásně, MikVaň.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

test

Anonymní řekl(a)...

Misenko,
podle "testu" od anonima asi vis, ze ti zkousi psat nekdo technicky velice nezdatny :). Ted si precti predchozi vetu a zkus si vybavit nekoho technicky nezdatnyho s kulhajici gramatikou.... Ano jsem to ja, Kasenka. Pred chvili mi doslo, ze ti bolo 25 (GRATULUJI!!! moc moc), tak ze se priblizujes memu veku a tak jak ctu ten blog -bude z tebe bohac...... Tak jsem rekla napisu mu :) a traba pak pockam na letisti :))). Luci tu dnes neni, je na skoleni, valcim sama a mam same neslusny navrhy :)). Btw, Lucinka mela 14.07. narozky, a jestli to ete nevis se nam v Americe vdala! ja samozrejme cekam na tebe. Co surfovani? Vy to fakt umite? Jen aby misto surfareni jste nepouzivali pouze ten otvirak na pivo, co ti pribalili k sortkam :))), Vice fotek, prosim - at mam co davat pod polstar.
papa ,obejmam, pozdravuj Vanouse, Chybas!!!

Anonymní řekl(a)...

Hele kluci jak se říká všeho moc škodí a tak si zasloužíte trocha volna a stařenky pozdravujte z Hradce. Tu máme tropická vedra pujčíme zdravím mamka