sobota 26. července 2008

Relaxace s Číňanama a jeden z nejlepších večerů v dějinách večerů

Omlouvám se, ale nemůžu to prostě říct jinak, než že dneska byla kurva pohoda :) Ve zkratce, vyrazili jsme dneska do bazénku, zacvičili si ve fitku, naložili se do vířivky a dali si sauničku... sice to bylo v nějaký čínský komunitě, takže jsme si připadali jak v Pekingu, ale co, jsou to taky lidi :) No a na večer jsme si koupili pravý nefalšovaný kuřátko, upekli ho a pozor, teď příjde to nejlepší... my nejen že jsme ho sežrali, my jsme ho sežrali na střeše :) Z všemožnejch krámů co jsme kde našli jsme vytvořili velice luxusní posezení a žrali jsme a žrali až na stole nezbylo nic. To jsme potom ovšem přinesli, z trouby právě vytažený, mufínky a ty jsme rovněž sežrali. Pak jsme si dali lahvinku vínečka a na závěr nám nad Vancouverem spustili luxusní ohňostroj. Na Mikyho stupnici dokonalosti (1 - 10) dávám 9,7 bodů.
No a zítra Horseshoe bay, takže tenhle víkend má zaděláno na zisk ocenění "VVVV" (Vynikající Víkend Ve Vancouveru)
VO:
No nejenže sme si připadali jako v Pekingu, ale taky sme tam byli jedni z mála věkem pod 60. Poprvé sem viděl paní tak okolo 80. let, jak "cvičí" ve fitku a mezi strojema chodí o holi:-) Jinak já si dneska ještě udělal radost, když sem si koupil surfařský kraťásky se škrabkou na surf vosk a otvírákem na pivka v jednom, páč za 3 tejdny vyrážíme na prodlouženej víkend surfovat na Vancouver island, tak snad bude pěkně a skvělý vlny:-))))
Přejeme vám, abyste se měli tak jako my dneska, Mikeš a Tomeš (opět se vracíme k projektu různorodých podpisů)

kulinářský orgasmus :)

sežráno...

pozor, kdyby si někdo myslel, že je to ta samá fotka co tady už jednou byla a domalovali jsme tam ohňostroj... tak ne :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tak to vám přeji jste šikovní kluci a jen tak dál Tome moc to nepřeháněj o víkendu pa mamča