úterý 8. července 2008

Lynn Canyon Park

How is it going? :)
Pozdrav alá Vancouver :)
Mnoo, co bych vám tak o dnešním volnym dnu napsal :) tak vyspinkali jsme se do desíti a vyrazili jsme na cyklistickej výlet (výlety dělíme na cyklistický a pěší, jelikož autobusovej si nemůžeme dovolit... což je, jak sami uznáte, při ceně dvou dolarů padesáti centů za lístek dost bída). Mimochodem teď nám psal Rich, jestli si zítra nechceme jít zahrát hokej... jasně že chceme, Richi, ale nemůžeme si to dovolit :) Tak teď řešíme dilema jestli jít zítra hrát hokej nebo večeřet... ještě se uvidí. No ale zpátky k vejletu... byl geniální :) Dorazili jsme do místního parčíku, zamkli kola a vyrazili na vodopádík, následně přesun na padesátimetrovej visutej mostík. Cestou zpátky piknik u řeky a koupání v ledový vodě... no hele, paráda to byla :) Hodíme sem nějaký fotečky.
Jinak jsme dneska opět navštívili místní knihovnu s netem (ten nám nevim proč funguje jenom večer) a hledali práci... marně. Takže zítra se jde opět žebříkovat. Ovšem hledání práce nebyla jediná knihovnová zábava, Vaňous si chtěl z mailu stáhnout fotku Káčy v plavkách, kterou mu chtěla v daleké cizině udělat radost... když se mu zobrazila, začal se dlouhým pohledem kochat a tahle kanadská idylka byla přerušena až v momentě kdy za ním přišla paní knihovnice a diskrétně ho upozornila, že by bylo vhodnější, aby si šel obrázky nahatých holek prohlížet k počítači, kterej je zabudovanej ve stole a není na něj vidět, protože tam jsou i děti :)

Teď ještě pár slov o našich vypečených spolubydlících s důrazem na magora Erika :) Tenhle borec má pokoj přímo u kuchyně a v posledních dnech si oblíbil vést s náma dlouhý rozhovory když vaříme večeři. Dost podstatnej problém naší konverzace ovšem spočívá v tom, že mu nerozumíme ani slovo. Takže on strašně dlouho něco mele a když vycítíme, že přišla otázka, tak zkusíme střelit "Ano, Eriku", "Ne, Eriku", "To je pravda, Eriku" popřípadě když se začne smát, tak neříkáme nic a smějeme se taky... no a páč odtamtud chceme vždycky co nejdřív vypadnout, tak dost často večeříme nedovařenou rýži a krvavý maso :)



Takže tak a teď se pohodlně usaďte a vychutnejte si chvilku Vaňousovy poezie :)



Tak já bych se ještě vrátil k tomu holení. I nadále pokračuju v boji za větší plat a když to nevyjde, tak můžu aspoň svým zjevem plašit medvědy:-) Tím apeluju na mikytátu a ostatní, aby nás podpořili a dokud nám nezvednou plat, tak se neholili:-) "Libore, jestli si ty fousy nevybojuješ, tak seš u mě mrtvej Homolka":-)

No a teď něco pro potěchu oka :)
Brou noc



vodpodádík v Lynn Canyon parčíku



visutej most - délka 48 netrů, výška 50 metrů (nebo naopak)



naše piknikový a koupací místečko

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

takže dobrý večer:-) panoramata tam máte pěkný pánové, to se musí nechat. ..a vzhůru na Klondike!! ..a nebo radši ne, to byste na těch vašich kolech nejspíš neušlapali (nechci podceňovat) http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&rlz=1T4SKPB_en___CZ207&q=from%20vancouver%20to%20klondike&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
mějte se a nepolevujte v psaní zážitků!
gJ.

Ivet řekl(a)...

Foťák fotí dobře koukám:) Musíte to tam mít parádní. Běžte spíš na ten hokej..když nebudete tak 4 dny jíst, tak si žaludek docela zvykne a hrozně ušetříte;)
Hoďte sem i fotku toho šéfa, nebo aspoň ho nakreslete:)

Anonymní řekl(a)...

Zdar chlapci,dneska se mi sef zminil, ze by potreboval 1 cloveka na sekani, ale bohuzel jen jednoho, dejte vedet jestli mate zajem. Na craigslistu mate nekolik podobnejch praci za slusny penize, treba http://vancouver.en.craigslist.ca/lab/749186208.html