pátek 11. července 2008

Speciální příspěvek pro Štěpku a něco málo i pro ostatní :)

Dnešní příspěvek je jen pro tebe :) Jsme moc rádi, že jsi to tak skvěle zvládla. Moc jsme na tebe mysleli a drželi ti palce. Ještě to pár dní vydrž a za chvilku už zase budeš úplně ok. No a protože jsi nám udělala takovou radost, tak pro tebe máme dvě překvapení. Za prvé si můžeš přát cokoliv budeš chtít a my ti to z Kanady přivezeme :) No a za druhý jsme se dneska večer opět navlíkli do pracovního a udělali speciální natěračskou fotku, která je jenom pro tebe :)
Vaňousova osobní štětka a moje sprejovací maska (ta není osobní, ta je ukradená)
PS: Když jsem tě viděl před odjezdem v nemocnici, tak ti to nakrátko moc slušelo, tak doufám, že už si to tak necháš :)
Tak se Pepáno drž, Miky a Vaňous
No a aby se náš druhej marod necejtil ublíženej, tak jemu vyfotíme osobní fotku zejtra :)
Jinak co se dnešního dne týče, tak až na to, že jsem nasprejoval pavouka a motýla, zakopnul míč k sousedům na zahradu, Vaňous si spálil záda a naučil se pár sprostejch španělskejch slov od Omara tak se nic extra nestalo. Mimochodem, v naší pracovní skupině se začíná prosazovat čeština, tudíž když někdo udělá neco blbě, čím dál tím víc se začíná ozývat jasný a pomalu i stále s lepší výslovností znějící "kuva" :)
Zejtra si hrajeme na socialismus a makáme i v sobotní dopoledne :) pak to asi zalomíme na pláž, páč jsou tady teď opět příšerný vedra... no ještě se uvidí. Jo a taky jsme dneska dostali výplatu, takže jsme odvrátili blížící se bankrot.
S přátelským pozdravem, Mikýsek a Vaňhátor :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar Mikýsku a Vaňhátore:-),

ten druhej marod jsem doufám já:-), páč to bych se jinak opravdu urazil;-))). Člověk tady dře, padá na držku, nikam nemůže a nakonec by nedostal ani vlastní natěračskou fotku;-))). Jinak zprávy o prvním marodovi jsou samozřejmě super a jsem rád, že Štěpka už taky mohla domů aspoň na víkend. To video se psem mi dost připomíná jednoho podobnýho psa z akce BMV na Seči, viď Miky?:-)

Zdraví Barty