pondělí 14. července 2008

ČR - Zbytek světa

Přátelé, kamarádi,
dneska si lehce zastřílíme do vlastních řad. Budu se snažit demonstrovat dnešní situaci, když k nám zavítal náš velkej boss.
Já a Vaňous na střeše... slyšíme prcka.
"Slyšíš ho?"
"Jo jasně... dement, flusni na něj"
"Nebo na něj hodíme štětku"
"Jo ale namoč jí ještě"
"Hahaha"
Prcek: "Ahoj kluci, jak to tam nahoře jde?"
"Ignoruj ho"
Prcek: "Můžete jít dolů?"
"Dělej že ho neslyšíš"
"Co zase chce ten vocas?"
"Ty vole, to musíme zase slejzat? Stejně chce nějakou hovadinu... idiot... já nikam nejdu"
Prcek: "Koupil jsem Vám kluci zmrzlinu"
"Jééé, díky moc, to je od tebe hezký"
Prcek: "Asi jste mě neslyšeli, jak to tam nahoře jde?"
"Jojo, neslyšeli, je to pohoda"
Prcek: "Tak to je fajn, no nic musim zase letět, tak se kluci mějte"
"Jojo, taky se měj... ahoj"
"Docela v pohodě, viď? Jojo, celkem jo" :)
Teoreticky vzato nám teď už zase tak nevadí... když tam s náma není. Ale ty prachy přidá jako že se prcek jmenuje... to tada vo tom žádná :)
No co se slibu týče, tak ho dneska nedodržim a pár slov o Donovi si nechám jako takovou nouzovku až nebude zase o čem psát.
Dneska jsme vymysleli a domluvili naše krátkodobý plány. Takže ve středu jdeme s Richem hrát hokej... což bude zřejmě mazec :) a příští pátek po výplatě (když teda bude stát za to) vyrazíme na ještě větší mazec. Ale zatim nebudu psát o co jde, páč je to celkem drahý, tak abyste se pak nesmáli, kdybysme na to, my chudý český kluci neměli prachy :)
No jinak jsme si dneska taky pěkně zasportovali (kromě každodení porce kol a kliků) ale o tom už vás poinformuje ve svém okénku... Kdo? No přece Vaňous :)
Tak dneska se konal mezinárodní zápas ve fotbale. Samozrejmě, že ještě v poslední půlhodině pracovní doby:-) Proti sobě nastoupily tým ČR a smíšený tým Uruguaye a Canady. Od začátku bylo jasný, kdo má na hřišti převahu. I přes obtížný terén, způsobený dlouhodobým působením místního malamuta Kelly, předváděl český tým pohledný a technický fotbal, kde lítal míč a soupeř, hlavně teda Omar, který po 10 minutách hlásil, že asi umře. Asi proto je teď na tom Uruguay ve fotbale tak špatně:-) Už ve 3. minutě vsítil první gol mezi dvě násady na žebřík rychlý střední útočník Miky. Po dalších krásných kombinacích stylem já na bráchu, brácha na mě byl stav už 0:3. Na české hráče byla radost pohledět s jakou lehkostí a obratností se dostávali do šancí. Jejich technické finesy udivovaly přihlížející majitle domu, kteří nádherný zápas pozorovali ze svoji lože na hlavní tribuně. Vaňous vyškolil Omara, pojď sem kam jdeš:-) Chtěl to zkusit i Omar na defenzivního záložníka českého týmu, ale dopadlo to asi takto, pojď sem, kam jdeeeš???? To už běžel nastavený čas a nastalo pravidlo zlatého gólu. Rychlou narážečkou Mikyho s Vaňhou byl překonán i stoper domácích Richard a pro Vaňouse už nebyl problém dopravit loptu do prázné brány. Konečný stav 0:5 Tím jsme doufám, po porážce od Turků, aspoň trochu napravili reputaci českého fotbalu:-)))
Podívejme ten se rozjel :) No jen tak dál chlapče :) Takže my se s váma loučíme, přejeme vám hezký pracovní úterý, nám přejeme hezkou dobrou noc, jdeme si vypít naše vínečko a pokecat o ženskejch :)
Z Vancouveru Vaňous Bosák a Miky :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar kluci,
koukam, ze vas ta prace bavi cim dal vic ;-) jsme zvedavej, zda si tou vasi pracovani a parici moralkou vydelat aspon na tu letenku, jak jste meli v planu...
Kdy zahajite cestovani?

Mikymáma řekl(a)...

Štěpáne,
začínám mít strach, že se jim to natírání začíná tak líbit, že se na cestování vykašlou a neodletí, dokud nebude celej Vancouver pomalovanej.
A jestli jim prcek přidá, tak si ho nakonec ještě oblíběj do té míry, že nám ho přivezou domů :-)

Anonymní řekl(a)...

Dali jste jim bůra to museli být nemehla.Táta