neděle 13. července 2008

Volno :)

Milí čtenáři našeho deníčku,
s potěšením vám můžeme oznámit, že jsme dnešní den parádně proflákali a nabrali síly do dalšího natírání :) Vaňousovi se dneska povedl husarskej kousek a podařilo se mu ulovit wi-fi signál i přes den... ale musel se pro to hodně obětovat. Chytil ho kolem poledne na terase, jenže jak už jsem psal, tak jsou tady neskutečný vedra... čili už samotný vylezení na terasu v tuhle dobu vyžadovalo dost velkou odvahu. Druhá věc byla ta, že kvůli přímýmu sluníčku nebylo na monitoru noťasu vůbec nic vidět... jak to Vaňous vyřešil si můžete prohlídnout na fotce :) Vydržel to asi půl hodinky, pak musel zalízt zpátky aby neomdlel :)
Jinak jsme dneska dali malou procházku městem, objevili jsme krám s levnejma párkama, já jsem hodil chvíli opalovačku na střeše spojenou s četbou knihy, mrkli jsme na Snowboarďáky a žrali u toho levný párky :) (mimochodem, Cartmane, díky moc za vypálení DVDček) no prostě leháro :) No a hlavně jsme dneska vyhlásili den bez kol. V podstatě podobnej projekt jako den bez aut, kdy se bojuje za kvalitu ovzduší, tak my jsme dneska bojovali za kvalitu našich nohou, páč už nás začínaj hodně bolet.
A po dlouhý době... Vaňousovo okýnko :)
Tak já bych jen poznamenal, že sem nebyl spálenej, ale lehce připálenej a teď už jen opálenej. Taky sem se úplně neoholil a pokračuju ve stávce za vyšší plat:-) K procházce bych dodal, že byla opravdu jen malá a moc daleko sme nedošli, protože si Miky opět vzal sandále a každejch 10 metrů sme museli stavět, páč mu do nich spadnul kamínek a čekat než se ho podaří dostat ven. To mě ale vůbec nevadilo a pošetřil jsem nohy na zítřejší Tour de France do práce.
Zítra se můžete těšit na popis dalšího spoluobyvatele našeho bydliště, zvědavce Dona :)
Mi a Va z Va :)
Vaňousova domácí sauna :)
Já a náš pejsek Nikita (za prvé si povšimněte jak jsme my natěrači osmahnutý a za druhý bych poprosil, abyste tuhle fotku neukazovali Beníkovi) :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj natěrači,
musim říct, že váš deníček je geniální:-))... Je dobře, že se tam máte fajn, a jěště lepší je, že máte Nikitu , protože až dojde na nejhorší a budete muset obětovat psy, je tu šance, že to Tom přežije:-)) zdraví Janča D.

blondynanacestach řekl(a)...

nazdarek,
dobra provokace s tim vedrem...:),. tady je tak kolem 20 stupnu a casto prsi:(. ja mam ted vysoke pracovni tempo: tydenni pracovni neschopnost, 3 dny prace -odjezd na festak do varu(uzasnej), 3 dny prace - odjezd na vltavu... zkratka gabinka se vyplati:), tak papa

Anonymní řekl(a)...

Servus hosani cechu nateracskeho,

diky za pravidelne supr pobaveni, jak pise hodne lidi, vase neuveritelne vsedni lapalie za morem jsou skutecne kouzelne:o) hlavne video s tvym novym vernym pritelem, Miky... proste nemame slov a jen se chlameme:o) a taky byste vedeli, ze nejste v tom natirani sami, tak my se snazime vymalovat nas byt, ikdyz to neni cely barak ale jen jeden pokoj, dava nam to taky zabrat... asi Tomina nepresvedcim o vasi taktice natirani podlahy, ale nejaky dobry tip na natirani sten by se hodil:o) a jestli se nam to nepovede, vime aspon, koho si po vasem navratu naptat:o)

tesime se na dalsi story, tak piste o 106 :o)

zdravi Vendy a Tomino

P.S. "Tominovo okenko"; vase technika stavkovani za vyssi platy se mi libi, takze se taky prestavam holit, abych vas kluci podporil ...